Informatie over hoe u de stop en startfunctie van uw voertuig via Webportaal kunt gebruikten.

Met de gps-volgsysteem kan een startonderbreking op afstand worden gecreeerd. Door het blokeren van de startmotor, vanuit uw account is niet mogelijk om uw auto te starten.

De startonderbreking mag alleen van invloed zijn bij stilstand, zo is het mogelijk om bijvoorbeeld alleen de sturing van de startmotor te onderbreken. Er moet ten alle tijden worden gezorgd dat de hooftmotor van een voertuig NIET uitgezet kan worden via gps-volgsysteem. Mocht dit wel gebeuren dan kunnen er levensgevaarlijke situaties ontstaan.

Wanneer het hoofdscherm van het portal is geopend, kunt u op de groene lijn bovenaan het scherm klikken op “overige functies”.

Klik voor de optie anti diefstal. ;

Op deze pagina kunt u het voertuig selecteren waarvan u de motor uit wilt zetten. U selecteert het voertuig en klikt op de "ok" toets. Op deze nieuwe pagina worden de opties “motor aan”en “motor uit”weergegeven onder het vakje “stap 1” . Klik één keer op het vakje “motor uit” om de blokkeer functie van de motor te activeren. Wanneer deze instelling is uitgevoerd ziet u midden op de pagina dat deze bewerking succesvol is voltooid.

motor-actief-passief-blokkeer-functie

Om de blokkeerfunctie te deactiveren, is het één maal klikken op het “motor aan” vakje voldoende. Wat niet vergeten moet worden is om het blokkeerfunctie motor aan of motor uit voor het voldoende om één maal klikken op het desbetreffende vakje. Wanneer herhaaldelijk/veelvuldig klikt op het vakje van de blokkeerfunctie kan dit leiden dat het systeem zich gaat beschermen. Dit kan er voor zorgen dat het motor van uw voertuig niet meer opstart. Wanneer u uw voertuig wil opstarten kan het zijn dat u een auto electrisch monteur nodig hebt.

motor-actief-passief-blokkeer-functie

Om ons voertuigvolgsysteem te testen, kunt u onze demopagina bezoeken. Ga naar de Demopagina

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag! Contact opnemen

Android en ios software

track en trace app
24 uur online te volgen via android en İOS smartphones.
track en trace app
24 uur online te volgen via android en İOS smartphones.

Contact

  • adres: Päwesiner Weg 46/47 D-13581 Berlin Deutschland

  • telefoon nummer: 0049 30 355 306 770

  • Email: taga@ortung-kfz.de

Ontvang nu 50% korting!
X
GPS Tracker SUPER UITVERKOOP - NU! 50% modal Schliessen X