Hoe kunt u uw auto-autopiloot instellen via Webportal?

In het standaardmenu weergave, vlak onder de toolbox aan de linkerkant kunt u de automatische pilootinstellingen instellen van uw voertuig met de letter A.

Wanneer u op de letter A klikt, kunt u het volgende doen;

Stap één: U kunt de informatie vinden betreft de kilometerstand die u dagelijks wilt afleggen met uw voertuig. (voorbeeld: dat u dagelijks een waarschuwing wilt ontvangen als uw voertuig meer dan 200 km heeft afgelegd.

Tweede, derde en de vierde stap: U kunt de gewenste snelheid van uw voertuig binnen de stad, op de ring en op de snelweg instellen. (voorbeeld: ik wil gewaarschuwd worden wanneer het voertuig de snelheidslimiet van 70 km overschrijdt.)

Stap vijf: Een instelling waar u waarschuwing kunt ontvangen wanneer de motor van het voertuig aan wordt gezet.

Stap zes: U kunt instellen dat u gewaarschuwd wil worden wanneer er geen GSM/GPS-signaal kan worden ontvangen.

Stap zeven: Als u een limiet wil instellen over de tijdsduur tussen de motoraanzetten en uitzetten.

Stap acht: Een waarschuwing die u kunt instellen, waar u kunt aangeven hoeveel minuten uw voertuig op een bepaalde locatie geparkeerd mag blijven.

Stap negen: U kunt instellen dat u gewaarschuwd wil worden wanneer de motor van het voertuig een bepaalde tijd uit is geweest. (voorbeeld: Als het voertuig op een locatie meer dan 48 uur de motor uit staat wil ik gewaarschuwd worden)

autopiloot-instellen
Stap tien: U kunt een dagelijks limiet instellen voor het aantal keren aan en uitzetten van de motor van het voertuig (voorbeeld: als ik meer dan 15 keer per dag de motor aan en uitzet wil ik een waarschuwing ontvangen).

Stap elf: U kunt instellen om een waarschuwing te ontvangen.

Dit is een waarschuwing die u kunt gebruiken als u gewaarschuwd wilt worden bij het openen of sluiten van deze gebieden in het geval dat de sensor op de deur of kap is aangesloten.

Stap twaalf: Een instelling waar u een waarschuwing ontvangt wanneer de accuspanning van het voertuig daalt onder 12 volt.

Stap dertien: U kunt de dagelijkse informatie van uw voertuig (van alle voertuigen of de gekozen voertuig) als een rapport naar u toe gemaild krijgen. Dit kunt u doen door u mailadres in te voeren en op te slaan.


Overigens kunt u alle ingestelde opties voor uw voertuig of alle voertuigen via de mail ontvangen door uw mailadres in te voeren en op te slaan in het tweede gedeelte van het vakje e-mailadres.

Om ons voertuigvolgsysteem te testen, kunt u onze demopagina bezoeken. Ga naar de Demopagina


Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag! Contact opnemen

Android en ios software

track en trace app
24 uur online te volgen via android en İOS smartphones.
track en trace app
24 uur online te volgen via android en İOS smartphones.

Contact

  • adres: Päwesiner Weg 46/47 D-13581 Berlin Deutschland

  • telefoon nummer: 0049 30 355 306 770

  • Email: taga@ortung-kfz.de