GPS Tracker voor Fiets

Nederland kent het hoogste percentage fietsdiefstallen en het is nu tijd jouw fiets met GPS Tracker te beveiligen. Met deze handige GPS Tracker kan je fiets nog wel gestolen worden, maar je kunt je stalen ros naderhand op een vrij eenvoudige wijze terugvinden.

Je fiets is een kostbaar bezit en je wilt er dan ook alles aan doen om deze te beveiligen. Helaas zijn fietsendieven steeds slimmer en schrikken zelfs metalen sloten ze niet meer af. De fiets met slot en al in een busje zetten is tegenwoordig helaas een veel voorkomende praktijk. Met het bevestigen van een GPS Tracker aan je fiets zorg je ervoor dat je een gestolen fiets live kunt tracken zodat de politie via de GPS Tracker de daders snel in de kraag kan grijpen. Bevestig een kleine GPS Traker bijvoorbeeld onder zadel zodat deze niet opvalt.

Beveilig uw fiets of bike met een GPS tracker en ook motoren en scooters zijn immers een gewilde prooi voor dieven. Met GPS tracker voor fiets en scooter traceert u binnen 2 sec. de locatie van het volgsysteem en kunt u maatregelen nemen indien dat nodig is.

gps tracker fiets


Er zijn veschillende soorten gps tracking volgsystemen die geinstalleerd kunnen worden in, op of onder fiets om een verloren fiets terug te vinden. GPS tracker fiets apparaat is een verborgen volgsysteem om te voorkomen dat een kwaadwillende deze herkent. De trackers zıjn klein, compact en makkelijk ergens weg te stoppen.

Batterij opladen

Zorg ervoor dat de batterij goed is opgeladen om te voorkomen dat deze leeg is als u wilt traceren. De batterij van gps tracker apparaat gaat 2 dagen mee, waardoor controle slechts om de zoveel tijd hoeft plaats te vinden.

Voordelen van GPS Tracker voor Fiets

  • Automatische locatieafgifte
  • Mogelijkheid tot het direct opvragen van de locatie.
  • Sabotage en diefstalmeldingen
  • veiligheidszones.